جدیدترین اخبار :
  • گزارش عملکرد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ سازمان منطقه آزاد چابهار
  • نقش مناطق آزاد در دیپلماسی اقتصادی ایران
  • یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است، کیش می‌تواند به هاب منطقه‌ای تبدیل شود
  • تلاش‌های نخستین واحد تولیدکننده فریم عینک ایران در چابهار برای خودکفایی
  • گامی جدید در روابط کابل و دهلی نو؛ گفتگو درباره گسترش روابط تجاری از طریق بندر چابهار
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار:

برگزاری جشنواره ملی گردشگری غذاها و ترشیجات بومی و محلی از موعود مقرر لغو و به زمان دیگری موکول شد

گردشگری | تاریخ خبر : 98/11/14 | تعداد بازید :3693
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: برابر برنامه‌ریزی صورت گرفته در تقویم رویدادهای سالانه گردشگری مصوب ستاد دائمی خدمات اجرایی سفر سازمان منطقه آزاد چابهار که مقرر بود جشنواره ملی گردشگری غذاها و ترشیجات بومی و محلی در ۲۳ لغایت ۲۴ بهمن‌ماه ۹۸ برگزار شود به دلیل حمایت، مودت و همدلی با مردم عزیز در حوادث اخیر سیل در منطقه، برگزاری جشنواره در تاریخ‌های یادشده لغو و اجرای آن به زمانی دیگری موکول و تاریخ دقیق انجام آن متعاقباً اعلام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: ضمن پوزش از همه فعالان و شرکت‌کنندگان محترم، به آگاهی می‌رساند عزیزانی که فرم را تکمیل یا از طریق لینک فرآیند ثبت‌نام را انجام داده‌اند حق قانونی آنها در سازمان حفظ و در موعد برپایی این رویداد در روزهای آتی مدنظر قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل